Body SDS-behandlinger

Samtale og vejledning

Jeg indleder altid et behandlingsforløb med en kort samtale, hvor vi i fællesskab klarlægger de vigtigste problemstillinger. Som Autoriseret Body SDS-terapeut ser jeg krop og psyke som en helhed, og jeg forstår, at fysisk smerte kan være tæt forbundet med en følelsesmæssig belastning. Mine behandlinger tager udgangspunkt i lindring af såvel fysiske som psykiske udfordringer, og i Åklinikken får man altid ærlig vejledning og nøje planlagt kropsterapi.

Tavshedspligt

Som Autoriseret Body SDS-terapeut har jeg tavshedspligt, og du er altid sikker på fuld diskretion, når du modtager kropsterapi i Åklinikken.

Omklædning og påklædning

Der er afsat tid til omklædning før og efter en Body SDS-session. Jeg forlader lokalet, så du uforstyrret kan gøre dig klar. En Body SDS-session foregår i trusser/underbukser, men du kan beholde din undertrøje på, hvis du ønsker det. Når du er klar, tager du plads på briksen under tæppet, som du har på under hele kropsterapien. Du er tildækket og varm under hele behandlingen, da det kun er det område, der behandles, der er udenfor tæppet.

Din Body SDS session

Jeg giver altid fuld kropsterapi – det betyder, at jeg behandler hele din krop under en Body SDS-session. Det har en rensende effekt både fysisk og psykisk, og det løsner op for spændinger i kroppen. Jeg bruger anerkendte metoder som lymfepulsering, dybdegående massage, åndedrætsteknikker, mobiliserende ledfrigørelsesteknikker, Body SDS-zonetryk og -akupressur – og disse teknikker skaber en gennemstrømning i din krop, som får dine muskler og organer til at slappe af, og som udrenser affaldsstoffer. Mine teknikker reducerer smerter i bevægeapparatet og øger blod- og lymfecirkulationen.

Jeg bruger ikke massageolie i mine behandlinger.

Efter din Body SDS behandling

Umiddelbart efter din behandling kan du føle en let ømhed i dine muskler, som er helt naturligt og forsvinder ofte hurtigt igen. Body SDS kan løsne op for undertrykte smerter, og du kan derfor opleve at få mere ondt i det behandlede område i en kort periode.

Du skal huske at drikke rigeligt med vand efter din behandling – vandet hjælper nemlig din krop med at udskille de affaldsstoffer, som bliver frigivet under Body SDS-sessionen.

Resultater efter din behandling

Efter en Body SDS session oplever de fleste at føle velvære, føle sig afspændt og med en stor frihed i åndedrættet. Kroppen føles lettet og fri til at bevæge sig, samtidig med at du har fået et større overskud.

Lyst til mere Body SDS?

Du kan altid få flere Body SDS-sessioner – både for velvære og for at reducere smerter. Min erfaring som Autoriseret Body SDS-terapeut er, at mange mennesker går rundt med gamle skader eller undertrykte smerter og følelser, som kropsterapien kan gøre dem bevidste om, og det er derfor meget individuelt, hvor mange sessioner mine kunder ønsker.

Læs mere på www.body-sds.dk


Infrarødsauna

Jeg tilbyder terapeutiske detoxbehandlinger i min infrarøde sauna. Den infrarøde sauna er en effektiv afgiftningsmetode, som skaber øget velvære, styrker immunforsvaret og reducerer smerter.  Den er derfor ideel til brug efter sport og træning. De infrarøde stråler varmer dine led, muskler og væv op indefra og øger din krops evne til at udskille de giftstoffer, som ellers ville hobe sig op. 

VIGTIG
Der er visse begrænsninger ved brug af en infrarødsauna, og du kan ikke bruge den, hvis du bruger pacemaker, tager særlig medicin, har kobberspiral eller har indopereret implantater af metal/jern. Hvis du er i tvivl, anbefaler jeg, at du først taler med din læge.

Er du i tvivl om BodySDS er noget for dig?

Så kontakt mig her

eller følg mig på FACEBOOK