Om mig

Jeg hedder Kirsten Svensen, og jeg er Autoriseret Body SDS-terapeut med RAB-godkendelse fra Dakobe.

Som Autoriseret Body SDS-terapeut deltager jeg jævnligt i videreuddannelser og kurser hos Body- SDS i København, og jeg er dermed altid opdateret på den nyeste viden om kropsterapi og behandlingsteknikker.

Det betyder, at du altid får den absolut bedste behandling.

Sundhed, helhed og balance

Mine store interesser er sundhed, helbred og balance. Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mennesker og bruge mine hænder, og det blev i første omgang som frisør. Da min familie og jeg blev udfordret i forbindelse med et alvorligt sygdomsforløb, var det helt naturligt for mig at sørge for, at vi kom bedst muligt igennem forløbet, og her lærte jeg Body SDS at kende. Efterfølgende fandt jeg frem til at Body SDS skulle være en del af mit liv: Jeg ville arbejde med mennesker i forhold til kroppens egne helbredsprocesser.

Body SDS ændrede mit liv – og den oplevelse vil jeg give videre

Jeg elsker mit arbejde som kropsterapeut. Det giver mig en enorm glæde og respekt at hjælpe mennesker med at få et bedre liv ved at reducere deres smerter, øge deres bevægelsesfrihed og give dem mere energi i hverdagen. Mine klienter kontakter mig ofte for at fortælle, at kropsterapien har givet dem bedre livskvalitet, større velvære og en indre ro.

På hjemmefronten

Privat er jeg gift og har to dejlige sønner. Jeg bor i Tønder lige midt i marsken. Jeg nyder mine løbeture i området og mærker, hvordan de fylder mig med en masse dejlig energi og overskud.

Book en tid

klik her for at booke en tid

 

Er du i tvivl om BodySDS er noget for dig?

Så kontakt mig her

eller følg mig på FACEBOOK